Sponsor het voedselbos

Draag je Voedselbos Lingehout een warm hart toe, en wil je ons ondersteunen? Je kunt ons helpen door één of meerdere bomen te sponsoren, want we moeten er nog heel veel planten totdat het voedselbos ‘af’ is …

Ook bedrijven kunnen ons ondersteunen door het sponsoren van bomen of materialen, of door partner te worden bij het uitvoeren van (aanleg)klussen.

Sponsormogelijkheden

Wil je ons werk ondersteunen, dan kun je een eenmalige donatie doen. Onze bankrekening: NL34 RABO 0377 1807 42, ten name van Voedselbos Lingehout B.V.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om bomen te sponsoren, die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

  • Sponsor één of meerdere bomen: Voor € 50 sponsor je een kleine fruit- of notenboom (zoals abrikoos, amandel, hazelaar, moerbei, kweepeer, mispel), voor € 100 een grotere boom (zoals beuk, linde, esdoorn). Je kunt er bij zijn als de boom wordt geplant. Wij zorgen voor de materialen en latere verzorging. Als dank voor de sponsoring krijg je een drieliterpak met appel/perensap en wanneer je daar prijs op stelt een bordje met je naam of een tekst bij de boom.
  • Sponsor een rij bomen: Bedrijven kunnen voor €500 een rij bomen sponsoren. Als dank voor de sponsoring plaatsen we een bordje met je bedrijfsnaam, krijg je een rondleiding over het terrein met bezoek aan je gesponsorde bomen en 20 liter appelsap voor je medewerkers. Uiteraard mag je ook komen helpen met planten, dat kan op de plantdagen die we in de winter organiseren.

Het is ook mogelijk om een herdenkingsboom te laten plaatsen op Voedselbos Lingehout. Lees meer.

Heb je interesse in één van bovenstaande opties, of wil je sponsoring op maat met ons bespreken, neem dan contact op via verkoop@voedselboslingehout.nl

Wil je ons op een andere manier ondersteunen?

Heb je interesse? Of een ander idee? Neem contact met ons op, we zijn heel benieuwd en denken graag mee. Stuur een mailtje naar info@voedselboslingehout.nl