Vrijwilliger worden

Word vrijwilliger!

Draag bij aan dit mooie coöperatieve project: Iedereen uit de gemeente West Betuwe – en omliggende gemeenten – kan vrijwilliger worden. Help mee bij aanleg, beheer en oogst. Of word lid van een werkgroep en help bijvoorbeeld bij het organiseren van activiteiten. 

Handen laten wapperen

Foto: Marcel van den Bergh

Je kunt tijdens onze meewerkdagen meehelpen bij aanleg en beheer van het voedselbos en de tuinderij. Ook als je geen deelnemer bent. Zo snoeien we de boomgaard, plantenbomen, wieden de groentebedden en onderhouden een composthopen.

Er zijn regelmatig meewerkdagen, meestal in de ochtend van 9.00 tot 12.30 uur, met om 10.30 uur koffiepauze op het land. Op basis van open inloop, dus je hoeft je niet aan te melden.

Werkgroepen

Het voedselbos wordt gerund door een aantal parttime medewerkers, ondersteund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Er zijn werkgroepen voor de volgende onderwerpen:

– Promotie & evenementen
– Schuur & infrastructuur
– Teelt & oogst
– Kennis & monitoring
– NIEUW: Verkoop & verwerking

Nieuwe werkgroepen worden gevormd wanneer daar behoefte aan is.

Heb je een idee of talent waarmee je een bijdrage wilt leveren? Dat kunnen we erg goed gebruiken! Neem graag contact met ons op, zodat we hierover in gesprek kunnen.

Ben je nieuwsgierig naar onze teamleden? Leer ze hier alvast kennen.