Doe mee

Doe mee


Voedselbos Lingehout is een project van Betuwewind. Als burgerinitiatief vinden we het belangrijk om het Voedselbos zoveel mogelijk onderdeel te laten zijn én worden van onze gemeente. Samen met alle deelnemers, vrijwilligers en partners zijn we de ambassadeurs van duurzame en lokale voedselproductie. Daar zijn we trots op!We juichen we het van harte toe als je wilt bijdragen aan Voedselbos Lingehout – en dat kan op verschillende manieren:

Deelnemer worden

Als deelnemer draag je bij aan het verduurzamen van de voedselproductie in de Betuwe en aan deze alternatieve vorm voor de gangbare landbouw. Inmiddels zijn er al meer dan 100 betalende deelnemers! Tot eind 2022 is er plek voor maximaal 150 deelnemers.

Vrijwilliger worden

Iedereen uit de gemeente West Betuwe – en omliggende gemeenten – kan vrijwilliger worden in het voedselbos en zo bijdragen aan dit mooie coöperatieve project! Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld meehelpen bij aanleg, beheer en oogst of het organiseren van activiteiten. 

Vriend of bedrijfspartner

Draag je Voedselbos Lingehout een warm hart toe, maar wil je geen deelnemer worden? Particulieren kunnen vriend worden, én bedrijfspartners kunnen helpen met materialen, diensten of ons sponsoren!

Oogst kopen

Koop oogst uit ons voedselbos en uit onze biologische tuinderij! Omdat 2022 ons ‘aanlegjaar’ is, kunnen we nog onvoldoende inschatten wat er precies aan oogst is. Maar, op deze pagina houden we je op de hoogte.