Stagiair(s) gezocht voor seizoen 2023

Sinds januari 2022 zijn wij op Voedselbos Lingehout bezig met de ontwikkeling en aanleg van een voedselbos met nevenfuncties, zoals een kruidentuin en agroforestry tuinderij met 1 ha groenteteelt. Ook bevindt zich op het terrein een appelboomgaard van 3,5 hectare die we gaan omvormen naar voedselbos. 
Voedselbos Lingehout is een coöperatief project met (op termijn) 200 deelnemende huishoudens die oogst afnemen, meewerken en meedenken. In het project werken drie parttime medewerker (tuinder Romi, boomgaard beheerder Erwin en projectleider Gerdien) en een heleboel vrijwilligers.

Wat wij zoeken
Voor het seizoen 2023 (maart t/m oktober) zoeken we één of twee (deeltijd) stagiairs die willen helpen met alle voorkomende werkzaamheden. We zoeken praktische aanpakkers die het leuk vinden om veel verschillende soorten werk te leren en uit te voeren. Dat zal vooral werk in de tuinderij zijn, zoals planten, wieden oogsten van groenten, begeleiden van zelfoogst en samenstellen van wekelijkse oogstpakketten. Maar ook snoeien van (klein)fruit, planten van bomen, meehelpen met de oogstwinkel, en ondersteunen bij andere klussen zoals aanleg van een kruidentuin en plaatsen van een composthoop.
Stageperiode en aantal dagen per week in overleg. 
Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf!

Reageren
Sollicitaties graag per email met motivatie en CV naar:
Gerdien Dijkstra (projectleider) tuinderij@voedselboslingehout.nl
Graag aangeven of je deeltijd of voltijd stagiair bent, en welke periode en aantal uren per week je beschikbaar bent. Liefst ook aangeven welke dagen je voorkeur hebben.